vineri, 22 decembrie 2017

MAIA ESTE IMPLICATĂ ÎN FURTUL MILIARDULUI?



După ce sinteza raportului Kroll 2 a fost publicată Maia Sandu acuză la stânga și la dreapta că toată lumea e vinovată, doar ea este singura care usturoi nu a mâncat și gura nu-i miroase. Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate uită că și ea a votat în ședința de guvern pentru garanția bancară. Dacă este o întrupare a inocenței și singura luptătoare pentru adevăr, mă întreb care să fie motivul pentru care a votat? Dacă era conștientă că ceva este în neregula de ce, totuși, a votat? Atunci când era în membră a guvernului Leancă, Maia Sandu ne asigura că garanția aprobată de guvern era pentru siguranța  deponenților, ceea ce așa a fost, în prezent, liderul PAS susține că acordarea acestei garanții nu a fost legală. Când spunea adevărul? 


Înainte de a construi Partidul Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu trebuia să răspundă la câteva întrebări. Iată ce ascunde subalterna lui Filat:

1. De ce a votat garanția dacă spunea ca e ilegală?

2. De ce nu a ieșit atunci public sa spună ca ceva e în neregulă?

3. De ce a candidat pe listele PLDM chiar dacă mediile de informare moldovenești au publicat documente care demonstrau că această formațiune politică avea finanțare ilicită?

4. De ce nu a comentat niciodată interceptările Filat-Shor, acolo unde se vede implicarea președintelui PLDM în afacerea BEM ?

5. De ce a nu îl acuza pe Shor când încă era în PLDM, deși era foarte clară legătură lui cu Vlad Filat și că, de fapt, el finanța acest partid. Atunci Shor era de partea bună a baricadei? Ori poate, Vlad Filat i-a spus sa tacă? Ori poate, Maiei Sandu i-a plăcut să facă parte dintr-un partid bogat?



Dacă Maia Sandu este cu adevărat Ioana D’Arc și este purtătoarea adevărlui imaculat va răspunde la aceste întrebări.Dacă nu, nu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu